Senzuálna tantrická masáž


Aj vás trápi stres, únava, každodenné problémy a starosti? Už neviete, čo so sebou a zúfalo potrebujete chvíľku času len pre seba? Potom je relaxačná tantrická senzuálna masáž presne pre vás! Silu tejto unikátnej masáže poznali už staroveké východné kultúry, ktoré tieto praktiky využívali dokonca aj v náboženstve, konkrétne v hinduizme a budhizme. Jedná https://www.prkpartners.cz/rekodifikace/legislativni-novinky/399-kdo-jedna-za-pravnicke-osoby/ sa o druh masáže, ktorá je unikátna tým, že masérka i klient či klientka sú počas celého procesu úplne nahí. Je to teda dokonalý relax pre telo i dušu.

tantra masérka

Dnes sa tantra teší veľkej obľube aj v našich končinách. Vychutnať si ju môžete v mnohých profesionálnych salónoch, napríklad aj v salóne Tantra Diamond Bratislava. Doprajte si relax v čistom a útulnom prostredí a zverte sa do rúk špičkového personálu. Tešiť sa na vás budú krásne masérky, pre ktoré je vaše pohodlie a najpríjemnejší zážitok prioritou.

Celý proces masáže začína úvodným očistným kúpeľom a následným namaste rituálom, pri ktorom masérka a klient nadviažu hlbšie spojenie a prehĺbia vzájomnú dôveru. Pri samotnej masáži sa masérka dotýka svojím nahým telom každej partie klienta, nevynecháva ani oblasti intímne, ktoré sú, samozrejme, mimoriadne citlivé. Používajú sa tiež aromatické masážne oleje, ktoré dokonalo uvoľnia všetky vaše zmysly. Atmosféru dotvárajú sviečky a príjemná relaxačná hudba. Do toho všetkého teplé dotyky šikovných rúk masérky a vy sa ocitnete doslova v erotickom nebi. Nechajte si rozpáliť všetky svoje zmysly a ponorte sa do opantania rozkoše, vášne a vzrušenia.

tantra masáž

Kompletnú ponuku masáží aj s detailnými popismi a cenami, ako aj ďalšie užitočné informácie, recenzie či zaujímavé články nájdete na internetovej stránke salóna. Neváhajte a rezervujte si svoj termín ešte dnes. Jednoducho tak urobíte telefonicky, alebo prostredníctvom online rezervačného systému. Urobte niečo extra pre seba a svoje zdravie a pocíťte silu tantry na vlastnej koži.