Ako sa obliekať


Každý by chcel, aby bol zakaždým dobre oblečený. Je to o tom, aký dobrý ste vo vyberaní si svojho každodenného outfitu. Myslíte si, že sa obliekate štýlovo? Ja sa obliekam športovo-elegantne. Ak idem s deťmi na ihrisko, oblečiem si riflové šortky, tielko a prehodím si kockovanú košeľu. Obujem si šľapky alebo tenisky. Na detské ihrisko sa mi naozaj neoplatí sa obliekať veľmi elegantne. Radi kombinujete športové kúsky, ktoré sú veľmi pohodlné práve s tými elegantnejšími? Možno sa radi obliekate veľmi vyzývavo, čo niekedy nemusí byť práve ideálnym riešením pre vás. Niektoré ženy nemajú vkus a nevedia sa pekne obliecť.

žena v obchode

Je to dané tým, ako sa zaoberáte módou. Sú ženy, ktorým móda a obliekanie nič nehovorí. Pre niektorých je móda katastrofou. Stoja pred šatníkovou skriňou veľmi dlho a nič si aj tak nevyberú. Vždy siahnu po najbežnejších kúskoch oblečenia. Avšak, ak by som išla do mesta, určite by som si na seba dala niečo módnejšie. Veľmi rada nosím elegantnejšie sačká. Je to dôkaz toho, že aj z obyčajného oblečenia viem vykúzliť niečo veľmi pekné a štýlové. Avšak ja mám štíhlu postavu. Ak práve nemáte štíhlu postavu ako ja, určite je omnoho náročnejšie si zvoliť príjemný a pekný outfit.

nakupovanie

Plnoštíhlym ženám sa hodí najmä čierna farba. Čierna zakryje všetky nedostatky. Nie ste spokojná s vašou postavou? Určite si oblečte niečo čierne, čo vám dokonale zakryje nepekné bruško alebo širšie stehná. Nie, každá postava je dokonalá. Ani ja nemám dokonalú postavu. Ak máte menšie prsia, určite vám veľa tričiek nie je dobrých. Hlavne tých, ktoré majú väčší výstrih. To isté platí aj pri šatách. Nemôžete si obliecť nejaké vyzývavejšie šaty, lebo do nich nemáte čo vložiť. Pri každom štýle obliekania by ste mali zvážiť to, čo práve nechcete, aby druhí ľudia videli. Oblečením sa dajú vyzdvihnúť iné partie tela, ktoré máte veľmi pekné. Verte si v oblečení a dodá vám to aj na sebavedomí.